Dermaceutic Peeler

DUAL+

ANTI-BLEMISH SERUM

Dual + är formulerad med en unik kombination av två former av azelaicsyra samt uppljusande ingredienser för att ge en dubbelverkande effekt mot pigmentfläckar och orenheter. Komedolytisk och icke-komedogen effekt. Rekommenderas för att rikta in sig på uppkomsten av pigmentfläckar och orenheter.

AKTIVA INGREDIENSER

ANVÄNDNING
Applicera på kvällen i hela ansiktet. Börja med ett par kvällar i veckan, och öka frekvensen gradvis. Kan sedan användas upp till två gånger per dag. Fokusera särskilt på de områden med pigmentering och/eller orenheter. Applicera mjukgörande creme över (ej syrabaserad eller retinolbaserad).

Försiktighetsåtgärder:
Du kan uppleva en stickande känsla, rodnad och lätt flagning vid användning. Vid obehag, minska användningsfrekvensen. Applicera inte på irriterad eller skadad hud. Kombinera inte denna produkt med andra retinol- och/eller AHA-baserade produkter. Undvik direktkontakt med ögon och slemhinnor. Undvik exponering för solljus utan hög SPF-skydd under användning. Rekommenderas inte för känslig och/eller mycket torr hud. Rekommenderas inte om du är gravid eller ammar.

MELA CREAM

PIGMENTATION CREAM

Serum i cremeform som jobbar på alla typer av pigmentförändringar, ger lyster, jobbar på linjer samt har renande och porsammandragande effekt. Exfolierande kräm som kemiskt avlägsnar hudens keratinartade strukturer; för att minimera uppkomsten av pigmentfläckar och för att harmonisera hudens homogenitet.

Minskar utseendet på pigmentfläckar. Jämnar ut hudtonen och reglerar pigmentproduktion. Jobbar på linjer och rynkor, orenheter minskas ner samt ger en fin lyster.

Förhöjer depigmenteringsverkan av Mela Peel Treatment.

AKTIVA INGREDIENSER

4,5% av syror:
Salicylsyra
Phyticsyra
Mandelsyra
11,5% av Depigmenterings ingredienser:
Niacinamide
Kojic syra
Retinol
Arbutin
Lakrits extrakt
Lugnande ingrediens:
Enoxolon

ANVÄNDNING
Används på kvällen. Vänj in huden genom att använda produkten 2 gånger per vecka till en början och öka sedan till varje kväll, stegvis. Använd ej på skadad hud. Bör inte användas vid graviditet eller amning. Undvik att applicera på läppar samt ögon och slemhinnor. Använd alltid minst SPF30 dagtid och undvik att vistas i direkt solljus när du använder produkten. Använd inte produkten tillsammans med annan exfolierande produkt.

MASK PEEL

PROFESSIONAL COSMETIC PEEL

Effektiv djuprengöring för huden. Särskilt lämpad för fet hud, oren och aknehud samt för mildare föryngring. Ger en fin lyster och renar huden effektivt. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.

MILK PEEL

CLASS IIA MEDICAL DEVICE

En behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter.  Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.

COSMO PEEL 12-20% & FORTE

CLASS IIA MEDICAL DEVICE – TCA PEELING

Kontakta oss för mer information.