Luxoro - distributör av avancerad hudvård

mene&moy

Sedan 1985 har Romulo Mene, en brasiliansk plastikkirurg, och Laurence Moy, en amerikansk dermatolog, använt sin expertis till forskning inom hudens åldrande.

Idag har deras arbete burit frukt inom den dynamiska hudvården som är ett verkligt alternativ till kirurgi. Effektiviteten i hudvårdsprogrammet ligger i höga koncentrationer av de aktiva ingredienser som används, särskilt stabiliserad C-vitamin och glykolsyra som utgör basen i varje produkt utvecklad av mene&moy.

På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. Mene&moys behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

Mene&moys produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda och underhålla samt förlänga resultaten.

”Föryngringen av huden är bestående, så stoppa hudåldrandet genom att börja behandla idag med
mene&moys dynamiska hudvårdsprogram.”

mm_logga

 

 
tillbakapil  Tillbaka till hudvård   ——> Till mene&moy produktgalleri

Back to Top