Luxoro - distributör av avancerad hudvård

Balance

Produktinformation

AMPOULES
The Purifying Ampoule
Dr. Spiller Biomimetic SkinCare

Perfekt för att bekämpa blemmor som finnar och komedoner samt förstorade porer och en blek, gråaktig hud på grund av mycket fet hud.

Produktinformation

  • Baserad på hyaluronsyra
  • Rensar orenheter
  • Förfinar porerna
  • Huden håller sig matt längre
  • Förebygger överflödigt talg
  • Stärker bindväven
  • Balanserar hudens mikroflora
  • Förebygger uppkomsten av finnar och komedoner

När hudens mikroflora är i obalans kan detta göra att finnar, blemmor och irritation utvecklas. Hud som är mycket fet har ofta ett gråaktigt, blekt utseende. Purifying Ampoule återställer hudens rätta balans – behovet för en klar, ren och fräsch hud.

Ett enzymkomplex fungerar i kombination med fjälldunört för att förfina porerna och reglera talg. Röllika, fräken och fjällfrossört har en antiinflammatorisk effekt och stödjer hudförnyelse.
De starkt koncentrerade aktiva ingredienserna inbäddas i en fuktgivande bas med hyaluronsyra som huvudingrediens. Denna bas fungerar som ett transportsystem som levererar de aktiva ingredienserna djupt in i huden där de kan utveckla sin maximala kraft. Parfym-fri.

Aktiva ingredienser
Kinesisk frossörtextrakt, SebEnzym, fjälldunörtextrakt, PoreRefine, fräkenextrakt, röllikaextrakt

Applicering
Skaka ampullen och bryt av flaskhalsen markerad med en ring, med hjälp av den medföljande ampullöppnaren eller en servett.
Applicera hela innehållet på ansikte, hals och dekolletage och jobba in i huden.
Endast för utvärtes bruk!

AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, EPILOBIUM FLEISCHERI EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, XANTHAN GUM, ARGININE, POTASSIUM THIOCYANATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, CITRIC ACID, LACTOFERRIN, LACTOPEROXIDASE, DISODIUM PHOSPHATE, GLUCOSE PENTAACETATE, GLUCOSE OXIDASE, POTASSIUM PHOSPHATE, POTASSIUM SORBATE

Back to Top